VERIKO olarak; sizi tanımlayan kişisel verilerinizin nasıl kullanıldığını ve kimlere aktarıldığını önemsediğinizi biliyor, bizlere olan güveniniz için size teşekkür ediyoruz. Anayasamızda yer alan temel haklarınızdan biri olan kişisel verilerin korunması hakkına ilişkin olarak sizleri aydınlatmayı amaçlamaktayız. VERİKO’yu ziyaret ederek bu aydınlatma bildirisinde yer alan hususları kabul etmiş olmaktasınız.

Siz değerli ziyaretçi/müşterilerimizde edindiğimiz bilgiler,  VERİKO deneyiminizi kişiselleştirmenize ve sürekli olarak iyileştirmemize yardımcı olmaktadır. İşte topladığımız kişisel veri kategorileri;

Bize ulaştırdığınız veriler;

Bu tür verilerin çoğunu iletişim formlarını doldurduğunuzda, arama yaptığınızda, sipariş verdiğinizde veya bir ankete katıldığınızda sağlarsınız. Ayrıca sitemizde  yer  alan  iletişim  kanallarından  bize  ulaştırdığınız  istek,  öneri  ve şikayetlerinizle alakalı  olarak göndermiş  olduğunuz  kişisel  verileriniz  de bu  kapsama girmektedir.

Otomatik sistemler aracılığıyla;

İnternete bağlamak için kullanılan İnternet protokolü (IP) adresi, tarayıcı türü, sürümü ve saat dilimi ayarı, tarayıcı eklentisi türleri ve sürümleri, işletim sistemi ve platform gibi bilgisayar ve bağlantı verileriniz çerez ve benzeri algoritmalar aracılığı ile performans iyileştirmeleri ve sizlere sunulan hizmetin kalitesini artırmak amacıyla toplanmaktadır.

Kişisel verilerinizi;

  • Size kişisel verilerin korunması alanından eğitim, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunmak,
  • Ürün ve hizmetlerimizi iyileştirmek, geliştirmek ve ticari ilişki içerisinde olduğumuz gerçek/tüzel kişilere alternatifler sunabilmek,
  • Hizmet standartlarımızı yükseltmek, geliştirmek, yeni teknoloji ve uygulamaların değerlendirmeleri ile ticari ve iş stratejilerimizin belirlemek ve uygulanması sağlamak,
  • Gerekli kalite ve standart denetimlerimizi yapabilmek ya da kanun ve yönetmelikler ile belirlenmiş hukuki yükümlülüklerimizin yerine getirmek,
  • Ayrıca, düzenleyici ve denetleyici kurumlarla, yasal düzenlemelerin gerektirdiği veya zorunlu kıldığı şekilde, KVKK’da belirtilmiş yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesini sağlamak,

amaçlarıyla hassas şekilde işlenmekteyiz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 11.Maddesinde belirtilen haklara sahipsiniz.

VERİKO internet sitesinin sahibi, kurucusu ve yöneticisi Veriko Eğitim Bilişim ve Danışmanlık hizmetleri olarak veri sorumlusu sıfatıyla hareket etmekteyiz. Kişisel verilerin korunmasına ilişkin tüm taleplerinizi Yeni Yol Cad. No:3 Kat:2 İç Kapı No:336/65 Nurol Tower Sisli/Istanbul adresine iletebilirsiniz.